Over Ons...

Algemeen

MegaNews is een website die verschillende nieuwsbronnen combineerd en overzichtelijk presenteert op één pagina. Zo kunnen onze gebruikers het beste van het nieuws krijgen. MegaNews is van start gegaan eind 2007.

Doel

Het doel van MegaNews is om iedereen te laten genieten van het beste nieuws. Door meerdere nieuwsbronnen te combineren mist u geen enkel nieuwsbericht! We willen MegaNews op een korte tijd 

De inhoud

De inhoud van de website word automatisch bijgewerkt door een computerprogramma. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud die onze nieuwsbronnen ter beschikking stellen. Ook de volgorde van de artiekelen word door het programma bepaald. Merk op dat wij onze nieuwsbronnen met zorg kiezen.


De kranten

We kiezen onze bronnen met veel zorg uit! MegaNews België word mogelijk gemaakt door volgende kranten:
Het Nieuwsblad
Het Laatste Nieuws
De Tijd
Sportwereld

Vraag & Antwoord

Hieronder volgt een reeks vragen die door gebruikers reeds gevraagd werd.

V: Wanneer word het nieuws bijgewerkt?
A: De website word iedere 10 minuten bijgewerkt.

V: Wanneer komen er meer landen bij MegaNews?
A: We werken hard om MegaNews zo vlug mogelijk in zo veel mogelijk landen actief te maken.

V: Is MegaNews altijd beschikbaar?
A: We proberen MegaNews 24/7 beschikbaar te maken. We kunnen dit echter niet garanderen. De uptime van de server is gemiddeld 99.8%

V: Wie werkt het nieuws bij?
A: Niemand. MegaNews heeft een geavenceerd computerprogramma dat het nieuws automatisch bijwerkt. Het programma bepaald welke artiekels er op de homapagina komen en in welke volgorde.

V: Word mijn privacy gerespecteerd?
A: Natuurlijk. We houden niets bij van onze bezoekers. Het enige wat we doen is het aantal tellen. We houden geen IP-adressen, persoonlijk info, of dergelijke info bij.